MENU

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

  Κατατέθηκαν σήμερα το πρωί οι εκθέσεις της Κρήνης , των διαιτητών και του αντιπρόσωπου της ΕΣΚΑ-Η κ. Δημητρόπουλου στα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η που αφορούν την ένσταση της ομάδας μας στο προχθεσινό παιχνίδι για αντικανονική συμμετοχή τριών παικτών του Ολυμπιονίκη.
  Η ομάδα μας κατέθεσε μια τρισέλιδη έκθεση όπου αναφέρει αναλυτικά τα τραγελαφικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο προχθεσινό παιχνίδι και επίσης κατέθεσε τα άρθρα του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. που αφορούν τα συγκεκριμένα γεγονότα.

  Ο Ά διαιτητής κ. Τσούνας Ιωάννης στην φτωχή έκθεσή του αναφέρει ότι η ένσταση έπρεπε να γίνει στην αρχή του αγώνα και όχι στο τέλος του παιχνιδιού , για τα δελτία αναφέρει ότι ο παράγοντας του Ολυμπιονίκη του είπε ότι , ο γιατρός είχε εξετάσει όλους τους αθλητές αλλά ξέχασε να σφραγίσει όλα τα δελτία και να τα υπογράψει και επειδή ο προπονητής της Κρήνης του ανέφερε ότι ήρθαμε να παίξουμε μπάσκετ , πήρε την απόφαση να συνεχιστεί ο αγώνας και αν οι παράγοντες έβρισκαν γιατρό να τα σφραγίσει τότε θα τους επέτρεπε την συμμετοχή όπως και έγινε.

  Ο ΄Β διαιτητής κ. Κοτσίρης Αλέξανδρος στην επίσης φτωχή έκθεσή του αναφέρει σχεδόν τα ίδια πράγματα , με την διαφορά ότι ο αγώνας συνεχίστηκε με ευθύνη του Ά διαιτητή.

  Ο αντιπρόσωπος της ΕΣΚΑ-Η κ. Δημητρόπουλος Βαγγέλης αναφέρει ότι στον έλεγχο των δελτίων διαπιστώθηκε ότι οι αθλητές με τον αριθμό εμφάνισης 8 , 9 και 14 δεν έφεραν υπογραφή και σφραγίδα ιατρού. Ενημέρωσε τους διαιτητές , οι οποίοι απέσυραν τους παίκτες και 5,30 πρίν τη λήξη της ά περιόδου τους επέτρεψαν να παίξουν.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Η ένσταση της Κρήνης κ. Τσούνα σύμφωνα με τον κανονισμό έπρεπε να γίνει στην αρχή του αγώνα και όχι στο τέλος αλλά ο κανονισμός για τα αθεώρητα δελτία δεν ίσχυσε πιθανόν γιατί σας συγκίνησε η απολογία του παράγοντα του Ολυμπιονίκη και τον πιστέψατε ότι όντως οι αθλητές είχαν εξεταστεί και ο ξεχασιάρης γιατρός δεν υπόγραψε και δεν σφράγισε τα δελτία.

  Να υπενθυμίσουμε στους διαιτητές ότι πρίν το τζάμπολ και αφού ο κύριος Δημητρόπουλος ανακάλυψε τα αθεώρητα δελτία , οι αθλητές αποσύρθηκαν σωστά από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό σήμαινε ότι ο κανονισμός εφαρμόστηκε και ο αγώνας ξεκίνησε. Πως λοιπόν η ομάδα μας θα έκανε ένσταση στην αρχή του αγώνα και θα ζητούσε οτιδήποτε αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν εφαρμοστεί οι κανονισμοί ; Θα έπρεπε να φανταστούμε τα απίστευτα πράγματα που έγιναν στη συνέχεια;

Επίσης θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους κ. διαιτητές και την γραμματεία:

α. γιατί δεν διαγράφηκαν οι αθλητές Τροχανάς , Ζωγόπουλος και Κριτσέλης από το φύλλο αγώνος πρίν την έναρξη ;
β. γιατί επιτρέψατε στους αθλητές να κάθονται στον πάγκο της ομάδας τους ;
γ. γιατί όταν ο παράγοντας του Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ , πήρε όχι μόνο τα τρία αθεώρητα δελτία αλλά όλα τα δελτία της ομάδας και εξαφανίστηκε , δεν διακόψατε τον αγώνα;
δ. πως υπογράφηκαν και σφραγίστηκαν τα δελτία των αθλητών από ιατρό ότι είναι καλά στην υγεία τους , όταν οι αθλητές δεν εξετάστηκαν από τον ιατρό αλλά βρισκόντουσαν στον πάγκο της ομάδας τους ;
ε. γιατί όταν έγινε η ένσταση της ΚΡΗΝΗ΄97 , δεν απαντήσατε γραπτώς στο φύλλο αγώνος ενώ είστε υποχρεωμένοι βάσει κανονισμού να το κάνετε ;

( υποχρεώσεις των διαιτητών παράγραφος 16. Σε περιπτώσεις υποβολής ενστάσεων κακής εφαρμογής των Κανονισμών, υποχρεούνται να απαντούν, συνοπτικά, αλλά με σαφήνεια στο Φύλλο Αγώνα ).





  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου