MENU

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ !!!!!!!!!!


Απίστευτα τα όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα της ομάδας μας κόντρα στο Ολυμπιονίκη , στο κλειστό γυμναστήριο της Αρχαίας Ολυμπίας !!!

Οι κανονισμοί διαιτητών , γραμματείας και ομάδων έπαψαν να υπάρχουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι , κάνοντάς μας όλους να μην πιστεύουμε στα μάτια μας για τα όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να αναρωτηθούμε , αν θα πρέπει να συνεχίσουμε να τα βλέπουμε ή να αντιδράσουμε. Το παιχνίδι και το αποτέλεσμα , πέρασε σε δεύτερη μοίρα μιας και το επισκίασαν τα απίστευτα πραγματικά γεγονότα.
 Η ένσταση της ομάδας μας , όπως ακριβώς γράφτηκε στο φύλλο αγώνος:
  ΄΄ Πρίν την έναρξη του αγώνα διαπιστώθηκαν ότι τα δελτία των αθλητών , με αριθμό 8 , 9 και 14 της Ά ομάδας , ήταν χωρίς σφραγίδα και υπογραφή γιατρού. Ενώ οι αθλητές αποσύρθηκαν με απόφαση των διαιτητών , παράγοντας της Ά ομάδας πήρε τα δελτία από την γραμματεία και τα επέστρεψε 5,30΄΄ πρίν τη λήξη της Α περιόδου , με σφραγίδα και υπογραφή Ιατρού , χωρίς οι αθλητές να εξεταστούν από Ιατρό και να συμμετέχουν κανονικά στον αγώνα , με την σύμφωνη γνώμη διαιτητή και γραμματείας. ΄΄

Αυτές οι λίγες λέξεις περιγράφουν το γεγονός επί της ουσίας , μιας και δεν χωρούσε περισσότερες λεπτομέρειες. Να προσθέσουμε ότι τα δελτία βρέθηκαν χωρίς σφραγίδα και υπογραφή , μετά από έλεγχο που έκανε πολύ σωστά ο κύριος Δημητρόπουλος Βαγγέλης.  Ο αγώνας ξεκίνησε σωστά χωρίς τους αθλητές Τροχανά , Ζωγόπουλο και Κριτσέλη χωρίς όμως να διαγραφούν από το φύλλο αγώνος. Ο παράγοντας του Ολυμπιονίκη έφυγε βιαστικά από το γήπεδο παίρνοντας μαζί του όχι μόνο τα τρία δελτία των παραπάνω αθλητών αλλά και των 12 αθλητών. Η γραμματεία το ανακάλυψε όταν ο έφορος της ομάδας μας τους το επισήμανε αλλά ο αγώνας συνεχίστηκε. Πρίν τη λήξη της Ά περιόδου και συγκεκριμένα όταν το χρονόμετρο έγραφε 5,30΄΄ ,  ο παράγοντας εμφανίστηκε  με τα δελτία σφραγισμένα. Δεν πρόλαβε καλά καλά να τα παραδώσει στην γραμματεία και οι τρείς αθλητές είχαν πάρει θέση για να μπούν στον αγωνιστικό χώρο. Οι διαμαρτυρίες της ομάδας μας έπεσαν στο κενό και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Φυσικά η αγωνιστική συμπεριφορά άλλαξε των δύο ομάδων , όχι λόγω της εισόδου των τριών παικτών αλλά γιατί το παιχνίδι πλέον δεν παιζόταν με κανόνες και η ψυχολογία αντιστράφηκε. Για την ιστορία η ομάδα μας ηττήθηκε με σκόρ 75-66.

Η διοίκηση της ομάδας μας αύριο θα βγάλει ανακοίνωση σχετικά με τα γεγονότα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα στηρίξουν την ένστασή τους , νόμιμα και βάση των κανονισμών και των άρθρων για τα παραπάνω παραπτώματα εις βάρος της ομάδας μας.

ΚΡΗΝΗ (Κατοχιανός): Ντεντόπουλος 16(3) , Παναγής 15(2) , Θεοδωρόπουλος Σοφ. 10 , Παπαρίζος 8 , Αραβαντινός 8 , Κατσένης 5 , Βεσκούκης , Βαβάτσικος , Γεωργακόπουλος , Κουλής , Χαρώνης.

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ( Σκίπης) : Θεοδωρόπουλος Χρ. 28(3) , Ζωγόπουλος 14 , Κριτσέλης 12 , Κυριακόπουλος 8(2) , Τροχανάς 7 , Θεοδωρόπουλος Σπ. 4 , Ευσταθόπουλος 2 , Ρουμελιώτης , Καράμπελας , Τσαρδίκος , Αποστολόπουλος , Τζαβάρας .

Τα δεκάλεπτα : 11-23 , 18-12 , 23-15 , 23-16.

Διαιτητές : Τσούνας , Κοτσίρης.


Τα αποτελέσματα αναλυτικά :

Kεραυνός Αιγίου VS Ολυμπιάδα 91-69
Ολυμπιονίκης
VS Κρήνη'97 75-66
Πρ. Ηλίας VS Ακράτα 58-60 (κ.α. 49-49)
Παναχαϊκή VS Πανηλειακός 73-58
Σπόρτιγκ VS Αχαιός'47 65-53
Γλαύκος VS Ηφαιστος/Αχιλλέας 65-46
E.A.Π. VS Αγυιά 63-65


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου