MENU

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΑΝΟ



  Το νέο διοικητικό συμβούλιο έπιασε δουλειά και μάλιστα ξεκίνησε ιδανικά αποκτώντας τον έμπειρο και ταλαντούχο προπονητή Κωνσταντίνο Κατοχιανό. Οι διαπραγματεύσεις με προπονητές ξεκίνησαν αμέσως μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. και κυρίως αφορούσαν προπονητές που είχαν εμπειρία από την Α1 ΕΣΚΑ-Η ,  λόγω των μεγάλων προσδοκιών για την φετινή χρονιά.
  Το νέο απόκτημα της Κρήνης θα παρουσιαστεί αύριο το βράδυ στις 21:00 στα γραφεία της ομάδας στην Κρήνη. Διοικητικό συμβούλιο σύσσωμο και φίλαθλοι της ομάδας θα βρίσκονται εκεί για να τον υποδεχτούν.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

  ΄΄ Την Πέμπτη 23 Μαΐου εκπρόσωποι του σωματείου συναντήθηκαν με τον προπονητή κύριο Κατοχιανό Κων/νο. Μετά από παράθεση απόψεων και προτάσεων και από τις δύο πλευρές για το μέλλον του σωματείου , ήρθαν σε αρχική συμφωνία. Οι εκπρόσωποι ενημέρωσαν αναλυτικά το Δ.Σ. για τον εν λόγω προπονητή και αφού η φιλοσοφία της ομάδας για φέτος ταιριάζει απόλυτα με εκείνη του προπονητή ήρθε και η τελική συμφωνία. Να σημειωθεί ότι ο κύριος Κατοχιανός θα αναλάβει και τις ακαδημίες του σωματείου μιας και η μεγάλη του εμπειρία στις ακαδημίες του Ολυμπιακού , θα μας  βοηθήσουν για την βελτίωση της οργάνωσής τους. Ο νέος τεχνικός θα παρουσιαστεί αύριο Τετάρτη στα γραφεία της ομάδας μας στις 21:00 στην Κρήνη , παρουσία του διοικητικού συμβουλίου και των φιλάθλων. Εάν ο Ομπράντοβιτς τα τελευταία χρόνια για την Κρήνη ήταν ο Παπαδημητρίου τότε ο κύριος Κατοχιανός θα γίνει ο Φέργκιουσον ''. 

1 σχόλιο: