MENU

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



  ΄΄ Το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο έχοντας γνώση των αποτελεσμάτων της θητείας μας , θεωρούμε κατά έναν μεγάλο βαθμό ότι καταφέραμε αυτό που μας είχε ανατεθεί. Δηλαδή καταφέραμε να κρατήσουμε το σωματείο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η για μια ακόμα χρονιά και όχι μόνο αυτό αλλά να πλασαριστούμε και σε καλές θέσεις στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος. Θα θέλαμε πρώτα από όλους να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας και τον προπονητής μας που μέσα από τον δικό τους αγώνα και ιδρώτα φτάσαμε σε τόσες επιτυχίες και τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευτυχία. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους , το χωριό μας , τους χορηγούς μας και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μας.
  Δυστυχώς μαζί με αυτό το διοικητικό συμβούλιο αναχωρεί από την ομάδα και ο πρωτεργάτης αυτού του επιτυχημένου συνόλου , η καρδιά της ομάδας που επί 8ετίας , ως επαγγελματίας , έδωσε τα πάντα και χρόνο με το χρόνο έφερε , μέσα από σπουδαίες επιτυχίες , τον σύλλογο από την Β ΕΣΚΑ-Η  στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Όσα και να πούμε για αυτόν τον προπονητή και για αυτά που μας προσέφερε θα είναι λίγα. Ο προπονητικός κύκλος του Ανδρέα Παπαδημητρίου με το σωματείο μας έκλεισε.
  Ανδρέα σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευτυχία , να έχεις πάντα επιτυχίες στην καριέρα σου , σε ευχαριστούμε για ότι μας πρόσφερες και να ξέρεις ότι στην Κρήνη έχεις πολλούς φίλους !!! ΄΄


Ο  πρόεδρος                            Η γεν. γραμματέας

                  Δριμάλας Αθανάσιος            Πανουτσακοπούλου Γεωργία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου