MENU

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΝΗΣ


   




Στόπ στο σερί της ομάδας μας έβαλε η πρωτοπόρος Ζάκυνθος. Στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου η Ζάκυνθος επικράτησε στην έδρα της με σκόρ 95-70.





Ο αγώνας μεταξύ Ζακύνθου και Κρήνης ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 21/01 και ώρα 16:45. Tα χειμερινά δρομολόγια πλοίων για την Ζάκυνθο είναι δύο. Το πρώτο στις 9:30 το πρωί και το δεύτερο στις 15:30 το μεσημέρι. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μας θα έπρεπε να ταξιδέψει με το πρωινό πλοίο. Η αναχώρηση από την Πάτρα πρός Κυλλήνη έγινε στις 8:00 το πρωί. Αναρωτιόμαστε ποιά ομάδα αντέχει να παίξει παιχνίδι μετά από 8 ώρες ταλαιπωρίας. Βέβαια κάποιοι θα πούν ας ταξιδεύατε από την Παρασκευή , αλλά τα οικονομικά των περισσοτέρων σωματείων δεν το επιτρέπουν. Η ομάδα μας ταξίδεψε με 7 παίκτες , ρόστερ ανάγκης, (Παπαρίζος, Λιβιεράτος, Αλεξόπουλος, Δημόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Αραβαντινός (τραυματίας) και Χρυσανθακόπουλος (τραυματίας). Λόγω ότι ο αγώνας διεξαγόταν Σάββατο (εργάσιμη ημέρα) δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν την ομάδα οι Τσαρμπόπουλος , Παναγιωταρόπουλος , Χαιριστανίδης , Χριστοδούλου , Τσαγγαράς. Ήταν ποτέ δυνατόν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στον αγώνα; Ουσιαστικά ταξιδέψαμε για να δούμε τα αξιοθέατα του νησιού και για να μην μηδενιστούμε. Μήπως θα έπρεπε η διοργανώτρια αρχή να επαναεξετάσει το θέμα των αγωνιστικών στην Ζάκυνθο; Μήπως γίνεται αλλοίωση του πρωταθλήματος; Οι σκέψεις μας πιστεύω ότι βρίσκονται στο μυαλό των περισσοτέρων σωματείων.

Στα του αγώνα η Ζάκυνθος επικράτησε δίκαια. Πιστεύω ότι έχει το πληρέστερο ρόστερ και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση. Από την άλλη , η ομάδα μας πάλεψε και κατάφερε να πετύχει 70 πόντους μέσα στην πιο δύσκολη έδρα και με μιά ομάδα που πίεζε σε όλο το γήπεδο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στα αξιοσημείωτα ο παίκτης της ομάδας μας Νίκος Δημόπουλος δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σπάει το φράγμα των 30 πόντων , πετυχαίνοντας 32 με δύο τρίποντα και 17/17 βολές.
Τα δεκάλεπτα : 24-13 , 31-15 , 20-13 . 20-29.

ΚΡΗΝΗ (Παπαδημητρίου) : Δημόπουλος 32(2) , Χρυσανθακόπουλος 12(2) , Λιβιεράτος 9 , Παπαρίζος 8 , Αραβαντινός 5 , Αλεξόπουλος 4 , Θεοδωρόπουλος.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Παπαδάτος) : Κοτσέτας 22(1) , Χαικάλης 21(3) , Ακτύπης 14(2) , Πλαρινός 11(2) , Κλάδης 8(2) , Σαμαράς 6 , Μυλωνάς 5 , Νέγκας 4 , Θεοδωρίτσης 2 , Κομματάς 2 , Παλαιοθοδωρός 2 , Μάργαρης.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΡΗΝΗΣ΄97 ευχαριστεί το αντίστοιχο της Α.Γ.Ε.Ζ. για την άψογη φιλοξενία στο όμορφο νησί τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου