MENU

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΚΑΤΟΧΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΙΜΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΝΗ !!!

  Την Πέμπτη το βράδυ , το διοικητικό συμβούλιο της Κρήνης συνεδρίασε έκτακτα και πήρε αποφάσεις για το μέλλον του σωματείου. Στο συμβούλιο υπήρχε ένταση μεταξύ των μελών ,  το οποίο ξεκίνησε στις 21:00 και τελείωσε περίπου στις 23:30. Την παραίτηση του υπέβαλε προφορικά ο έφορος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου Δριμάλας Αθανάσιος , για διαφορά φιλοσοφίας και για το ότι δεν διασφαλίστηκε από τα υπόλοιπα μέλη η μη διάλυση του συλλόγου.
Μετά το πέρας του συμβουλίου το Δ.Σ. εξέδωσε ανακοίνωση όπου μας ενημερώνει για τις αποφάσεις.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

   ΄΄ Το Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου ΚΡΗΝΗ΄97 , σήμερα Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 συνεδρίασε έκτακτα ώστε να συζητηθούν και να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του σωματείου μας. Μετά τα γεγονότα της 12ης αγωνιστικής εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου το Δ.Σ. σε συζήτηση που είχε με τον τεχνικό μας κύριο Κατοχιανό Κων/νο , αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα αναλάβει ο παίκτης Γουβέλης Διονύσιος για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Κατοχιανό Κων/νο για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή χρονιά  με υγεία ΄΄.



8 σχόλια:

  1. Θανάση η κρήνη σε χρειάζεται... Δεν είσαι εσύ η αλλαγή που έπρεπε να γίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε , θα είμαι εκεί όποτε με χρειαστεί η ομάδα αλλά μόνο για την ομάδα και όχι για αυτούς που θέλουν μέσω της ομάδας να αναδειχτούν και να έχουν προσωπικά ωφέλη. Όλα αυτά τα χρόνια αφιέρωσα αρκετό χρόνο για την ομάδα , τον οποίο στερήθηκε η οικογένειά μου και πιστεψέ με και οικονομικά βγήκα ζημιωμένος. Όλα αυτά τα έκανα πρώτα για την ομάδα που αγάπησα , για τον τόπο μου και φυσικά γιατί με γέμιζε ψυχολογικά. Μην ανησυχείς όμως γιατί κατά καιρούς αρρωσταίνουμε από ιούς , οι οποίοι δεν αντέχουν για πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο όσοι αγαπούν την ομάδα όσο και τα μπάσκετικα παιδιά που εσύ στηριξες σε ευχαριστούμε για όλα... Και να ξέρεις το τιμόνι αυτής της ομάδας είναι δικό σου.. Το μόνο που ελπίζω είναι όταν όλοι το καταλάβουν αυτό να πράξεις το σωστό και να αναλάβεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Balate dimarxous kai ginaikes kai duo axrista aderfia stoi doiikisi....gia pio logo dioxate to tanasi pate kala stoi krini paei na dialisi o dimarxos toi omada re xipniste reeeee...einai mpasket den einai politikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικα δεν εδιωξε κανενας τον θαναση.το οτι αποφασισε να παραιτηθεί. δεν σημαινει ουτε πως δεν ειναι διπλα μας ουτε πως δεν υπολογιζουμε την βοηθεια του.οσο για τις 2γυναικες τα αχριστα αδερφια κ το δημαρχο να ξερετε πως η ομαδα δεν ειναι κανενος ειναι εκει για ολους κ μπορειτε καλιστα να βοηθησετε... καναμε λαθοι κ μενουμε εδω για να τα διορθωσουμε η εστω να προσπαθησουμε ... σε αντιθεση με καποιους αλλους που το μονο που κανουν ειναι να καθονται στ καναπε τους κ να κανουν ανωνυμα σχολιακια! ΚΥΡΙΕ ΤΕΛΕΙΕ!
      Με εκτίμηση η μια εκ των 2 γυναικων του Δ.Σ. Α.Σ. Κρηνη 97. ΤΣΑΜΗ ΑΝΤΩΝΙΑ.

      Διαγραφή
  5. Δεν καταλαβαίνω ποιοι είναι και ποιοι όχι στη διοίκηση... Ο Θανάσης είναι ο δικός μας άνθρωπος. Όλοι τον ξέρουμε . Αυτός εκπροσωπεί την ομάδα.. Τώρα δεν ξέρουμε καν ποιος είναι ο εκπρόσωπος της ομάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι γνωριζουμε πως η ομαδα απο την ιδρυση της στηριχθηκε απο τα δικα μας παιδια..Καποια απο τα οποια ηταν παικτες και μελη του συμβουλιου.Ο θανασης ηταν βασικο στελεχος της ομαδας και πιστευω πως αυτοι που τον ωθησαν να παραιτηθει ζημιωμενοι βγηκαν γιατι ειχε ακομη να δωσει πολλα.Περαν τουτου προσωπικα νοσταλγω τις εποχες που πηγαιναμε να δουμε την ομαδα και χειροκροτουσαμε και δικα μας παιδια μεσα στο παρκε.Με χαλαει που βλεπω πολλους ξενους παικτες πια.Ας επιστρεψουν τα δικα μας παιδια που καθονται στην κερκιδα και ας αναλαβουν τη διοικηση ατομα με περισσοτερο κυρος και αποψη και περισσοτερου μπασκετικου επιπεδου και νοηματικης αποψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ligo arga thumithikate thn omada kaneis den htan ekei gia na dei k na katalavei ti ginotan.. mhlate xwris na kserete.. oson afora ton thanash kaneis den ton anagkase na fugei htan dikh tou epilogh st sunexeia h omada opws oloi sas eidate paei mia xara k isws kalutera apo epoxes katoxianou pou htan k h apofash tou thanash na fugei apo thn omada (otan to sumvoulio ton ediwkse giati erhkse kathgoria thn omada k o thanashs den sumfwnise k giauto efuge)sun ts allhs edw k xronia den paizoun kriniwtes st omada ... twra sas epiase stenaxwria?!!! K telos h uparxon dioikhsh ta katafera mia xara agaphmenoi k enwmenoi paiktes proponiths k eforoi einai ENA! Giauto k paei gia anodo h omada .. auth einai h krhnh 2014-2015 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή