MENU

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ VS ΚΡΗΝΗ΄97 63-59

  Σε ντέρμπι εξελίχτηκε το παιχνίδι , όπως αναμενόταν κιόλας , λόγω της βαθμολογικής τους θέσης και των ρόστερ των δύο ομάδων. Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το άγχος και των δύο ομάδων ήταν εμφανές , από το ξεκίνημα του αγώνα. Το παιχνίδι έφτανε στο τέλος του πηγαίνοντας πόντο πόντο ώσπου ....... Όλα θα ήταν φυσιολογικά.... για άλλες χώρες αλλά εδώ ζούμε στην Ελλάδα!!! Ο άρχοντας του αγώνα επαγγελματίας καθώς είναι , σφύριξε επιθετικό φάουλ στο τρίποντο εναντίον της ομάδας μας και..... καθάρισε το παιχνίδι. Το χρωστούσε και σε εμάς , λόγω Ολυμπιονίκη αλλά και στους αντιπάλους λόγω Αγυιάς. Με ένα σμπάρο , δύο τριγώνια που λέει και η παροιμία. Αξίζει να ασχοληθείς μαζί του ; Τι υπομονή πρέπει να έχει κανείς για να συνεχίσει να στηρίζει αυτό το άθλημα; Θα μου πείτε όταν χάνεις όλα σου φταίνε και δίκιο θα έχετε ή φτιάξε ομάδα να κερδίζεις και τον διαιτητή. Όλα αυτά είναι σκέψεις δικές μου και όχι επίσημη άποψη της ομάδας μας. Φαντάζομαι πως παράγοντες πολλών ομάδων , τα έχουν περάσει αυτά και ειδικά ομάδων βεληνεκούς της Κρήνης. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που αγωνίστηκαν παρά την κρισιμότητα του αγώνα , σε αθλητικά πλαίσια.

ΚΡΗΝΗ(Κατοχιανός): Μισσιώνης 17(4) , Παναγής 17 , Παπαρίζος 10 , Βεσκούκης 8 , Θεοδωρόπουλος 4 , Αραβαντινός 3 , Βαβάτσικος , Κουλής .

ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ(Ξενούλης): Μενούνος 26(1) , Σιαμαντάς 9(1) , Κωσταγιαννακόπουλος 9 , Ντουλές 6(2) , Νικολάου 6 , Τζιούβελης 3(1) , Παντελίδης 2 , Παλλαδινός 2 , Κατραντζής , Μέρμηγκας , Τσούλος.

Τα δεκάλεπτα :17-22 , 14-10 , 15-14 , 17-12.

Διαιτητές : Τσούνας , Κωνσταντινίδου.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ VS ΚΡΗΝΗ΄97  63-59
ΓΛΑΥΚΟΣ VS  ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  48-56
ΑΓΥΙΑ VS  ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 85-87 (κ.α. 72-72)
ΣΠΟΡΤΙΓΚ VS  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ  56-61
ΑΚΡΑΤΑ VS  ΑΧΑΙΟΣ  74-57
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ VS  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  73-60
Ε.Α.Π. VS  ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ  0-20 (διακοπή του αγώνα στο ΄γ δεκάλεπτο με υπαιτιότητα των γηπεδούχων)

1 σχόλιο:

  1. αν αυτο φαινεται στο γηπεδο μας ερχεται στο μυαλο η παροιμια..(μας φτυνουν και νομιζουμε οτι βρεχει..)καλημερα με υγεια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή