MENU

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ VS ΚΡΗΝΗ΄97 81-52

 Ήττα για την ομάδα μας από τον Κεραυνό Αιγίου , με σκορ 81-52. Το σκορ δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Η ομάδα μας χωρίς τον βασικό ψηλό της , έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στο φαβορί για την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Πολλές χαμένες βολές , αβίαστα λάθη , χαμένα καλάθια εξ΄ επαφής και έναν απερίγραπτο Κανελλόπουλο να σφυρίζει τόσο εχθρικά την ομάδα μας , που ανάγκασε μέχρι και τον Α΄διαιτητή κο Κρεσταινίτη , να τον ρωτάει απορημένος σε φάση που έδωσε τεχνική ποινή στον Κατοχιανό , γιατί το έκανε αφού δεν διαμαρτυρήθηκε και το μόνο που κατάφερε ήταν να εισπράξει την αδιαφορία του. Ο Κεραυνός κέρδισε ούτως η άλλως δίκαια και δεν χρειάζεται την βοήθεια κανενός Κανελλόπουλου.

Τα αποτελέσματα :

Κεραυνός - Κρήνη 81-52
Ακράτα - Αγυιά 67-60
Προφ. Ηλίας - Ήφαιστος/Αχιλλέας 60-66
Παναχαική - Ολυμπιονίκης  78-51
Σπόρτιγκ - Πανηλειακός 60-58
Ε.Α.Π. - Αχαιός 75-47
Γλαύκος - Ολυμπιάδα 65-51

7 σχόλια:

  1. πρεπει να φυγει ο προπονητης οσο ποιο γρηγορα γινεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι απόψεις όλων είναι αποδεκτές , γι΄αυτό υπάρχουν και τα σχόλια. Το σωστό όμως είναι να γράφουμε και το όνομά μας για να δούμε αν αυτός που τα γράφει έχει γνώσεις μπασκετικές ή είναι κοντά στην ομάδα , ώστε να τις λάβουμε υπ΄οψιν ή να μην ασχοληθούμε καθόλου. Σε παρακαλώ την επόμενη φορά να το κάνεις και να τεκμηριώνεις και την άποψή σου.

      Διαγραφή
  2. Αμα δεν υπηρχε ο κοουτς και ο θανασης δε θα υπηρχε κρηνη....ξυπνηστε και μη σχολιαζετε ξερολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. katse...na deis oti tha xasete kai apo to sporting...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου θα χασει η ομαδα ελα να παιξεις εσυ jordan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγουρα δεν αγαπας την ομαδα για να ευχεσαι το κακο της.και σχετικα για τον σπορτινγκ να δουμε αν πιασει η ευχη σ την δευτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή