MENU

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΝΟΜΟΣ....ΓΙΩΤΗ !!!!!!!

 Απίστευτη μεταφορά μπάλας σφύριξε η διαιτητής κυρία Γιώτη , η οποία τελευταία φάση έκρινε ουσιαστικά και το παιχνίδι. Το σκόρ ήταν 64-63 υπέρ της Ακράτας και ήθελε 7'' να λήξει ο αγώνας. Η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ της Κρήνης , μετά από χαμένες βολές παίκτη της Ακράτας. Η ομάδα μας προσπάθησε να κάνει γρήγορη επίθεση ώστε να σκοράρει εντός χρόνου και να πάρει την νίκη. Η μπάλα έφτασε στα χέρια του Δημόπουλου , ο οποίος είχε μπροστά του τρείς αμυντικούς και ενώ βρισκόταν έξω από την γραμμή του τριπόντου και στα πλάγια του γηπέδου , υπέπεσε κατά την άποψη της Ά διαιτητή σε μεταφορά μπάλας. Η επίθεση της Κρήνης δεν έγινε ποτέ και η γηπεδούχος ομάδα πήρε την νίκη. Ο προπονητής και οι παράγοντες της Κρήνης ήταν έξαλλοι με την απόφαση της κυρίας Γιώτη , την οποία θεώρησαν σωστά υπερβολική για το χρονικό σημείο που την σφύριξε. Όλοι γνωρίζουμε ότι η μεταφορά μπάλας είναι ένας αμφισβητούμενος κανονισμός και σφυρίζεται συνήθως όταν ο επιτιθέμενος αποκτά πλεονέκτημα έναντι του αμυντικού με τη κίνηση αυτή αλλά στην συγκεκριμένη φάση μόνο η κυρία Γιώτη το είδε. Να σημειωθεί ότι στο 5΄.40'' πρίν τη λήξη ο αγώνας διεκόπη από τους διαιτητές διότι οι φίλαθλοι της Ακράτας τους εξύβριζαν. Οι διαιτητές ζήτησαν την παρουσία της αστυνομίας , η οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όλα αυτά γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος. Μήπως λοιπόν η κυρία Γιώτη θέλησε να είναι ασφαλής κατά την έξοδο από το γήπεδο και αγνόησε την προσπάθεια των αθλητών; Απών από το παιχνίδι για την Κρήνη ήταν ο τραυματίας Ρεκούτης και ο Χριστοδούλου για επαγγελματικούς λόγους.

ΚΡΗΝΗ(Παπαδημητρίου): Χρυσανθακόπουλος 23(2) , Δημόπουλος 19(3) , Παναγιωταρόπουλος 8 , Τσαρμπόπουλος 6 , Μητρόπουλος 4 , Παπαρίζος 3 , Μοσχονάς , Αραβαντινός , Μυλωνάς , Παναγής , Γουβέλης.

ΑΚΡΑΤΑ(Ζίζιλας): Ζίζηλας 18(1) , Οικονομόπουλος 16 , Βασιλάτος 10(2) , Πολυδέρας 10(2) , Σπάτα 5 , Βασιλακόπουλος 4(1) , Ρουμελιώτης 1 , Σπυράκος , Σακελλαρίου , Παναγόπουλος , Αναστασόπουλος , Μανωλόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 16-16 , 12-12 , 19-20 , 17-15.

Διαιτητές: Γιώτη , Αθανασόπουλος.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

ΑΚΡΑΤΑ Vs  ΚΡΗΝΗ   64-63
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ Vs   ΑΧΑΓΙΑ  74-64
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Vs  ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  69-78
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ Vs  ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  61-74
ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ Vs  ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ  (κ.α. 74-74) 80-79
ΝΙΚΗ Vs  ΑΓΥΙΑ  75-51
ΓΛΑΥΚΟΣ Vs  ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ  νίκη Γλαύκου με 6 πόντους.




Σε λίγο περισσότερα ...................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου