MENU

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Vs ΚΡΗΝΗ'97  69-72  Όνειρο ζώ  ;;;;;;;

Συγκέντρωση , πειθαρχεία και καθαρό μυαλό ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στην ομάδα μας την νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Εδώ και μέρες κανείς δεν έδινε πιθανότητες νίκης στη Κρήνη. Οι μόνοι που το πίστευαν ήταν οι παίκτες , ο προπονητής , η διοίκηση και οι φίλοι της ομάδας. Η ομάδα μας πλέον έκανε το 2-1 στις νίκες και στο επόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσει για το καλύτερο όπως κάνει πάντα.Με μαεστρία ο coach οδήγησε την ομάδα στην νίκη. Κράτησε την ομάδα μας κοντά στο σκόρ για τρία δεκάλεπτα παίζοντας άμυνα man to man και στο τέταρτο δεκάλεπτο χτύπησε το παιχνίδι με άμυνα ζώνης που μπλόκαρε τον αντίπαλο. Κανείς παίκτης της ομάδας δεν υστέρησε στον αγώνα , παίζοντας όλοι τους καταπληκτικά. Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν την ομάδα μας.

Ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα ο Ανδρέας Παπαδημητρίου δήλωσε:
Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου που το πίστεψαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο παιχνίδι.Έπαιξαν με πάθος για την νίκη και την πήραν δίκαια μπροστά σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι ο Προμηθέας.Το φαβορί για την πρόκριση παραμένει ο Προμηθέας απλά εμείς μειώσαμε την σειρά σε 2-1 και θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν στο επόμενο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας.Συγχαρητήρια στους οπαδούς μας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΚΡΗΝΗ(Παπαδημητρίου): Παναγιωταρόπουλος 16(1) , Αλεξόπουλος 14(1) , Δημόπουλος 13 , Χρυσανθακόπουλος 12 , Χαιριστανίδης 8 , Χριστοδούλου 7(1) , Τσαρμπόπουλος 2 , Λιβιεράτος , Παπαρίζος , Αραβαντινός.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ(Ντούβας): Χαμηλός 14(3) , Ψυχογιός 12(1) , Μενούνος 12 , Νταβλούρος 8(1) , Ζαπανιώτης 7 , Ταπεινός 6 , Καραγιάννης 6 , Λαζανάς 4(1) , Οικονομόπουλος , Τασόπουλος , Καράμπαμπας , Ψαρρής.

Τα δεκάλεπτα: 26-23 , 17-13 , 11-16 , 15-20.

Διαιτητές: Καρακάσης , Κρεσταινίτης.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια:

Ήφαιστος/Αχιλλέας Vs Πανηλειακός 62-75
Νίκη Προαστίου Vs Ακράτα  63-57

Επόμενη αγωνιστική :
(13/05 ώρα 20:00)

Κρήνη Vs Προμηθέας
Πανηλειακός Vs Ήφαιστος/Αχιλλέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου