MENU

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΝΗ΄97



  Τεράστιας σημασίας νίκη της ομάδας μας επί της Παναχαικής με σκόρ 67-59 μπροστά σε περίπου 120 φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό των Ροιτίκων.



  Στο γήπεδο των Ροιτίκων παρευρέθησαν πλήθος φιλάθλων , στην πλειοψηφία φίλοι της Κρήνης , οι οποίοι δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα υπέρ της ομάδας μας. Οι δύο ομάδες μπήκαν αγχωμένα στον αγωνιστικό χώρο και κάνοντας αρκετά λάθη και άστοχα σούτ εκατέρωθεν τελείωσαν το πρώτο δεκάλεπτο με σκόρ 12-16. Στην συνέχεια οι ομάδες απελευθερώθηκαν και παίζοντας όμορφο μπάσκετ σημείωσαν αρκετά καλάθια , τελειώνοντας το ημίχρονο με σκόρ 32-37 υπέρ της Παναχαικής. Η Κρήνη άρχισε την αντεπίθεση στο τρίτο δεκάλεπτο όπου με καταπληκτική άμυνα κράτησε τους αντιπάλους στους 11 πόντους , αλλά η αστοχία των σούτ δεν της επέτρεψε να σκοράρει εύκολα στην επίθεση. Επί τρία δεκάλεπτα η ομάδα μας κυνηγούσε στο σκόρ τους αντιπάλους , οι οποίοι είχαν προηγηθεί ακόμα και με 11 πόντους. Ευτυχώς η ομάδα μας έμενε κοντά στο σκόρ και όταν ήρθε η ώρα , (4ο δεκάλεπτο) , αιφνιδίασε τους αντιπάλους παίζοντας πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο , τρέχοντας στον αιφνιδιασμό , ευστοχόντας σε κρίσιμα σούτ. Οι παίκτες της Παναχαικής έχασαν την συγκέντρωσή τους , εκνευρίστηκαν και προσπαθούσαν με προσωπικές προσπάθειες τριπόντων του Γατσούλη και του Παναγόπουλου να γυρίσουν το παιχνίδι. Ήταν όμως αργά , η εμπειρία του Χριστοδούλου (πέτυχε 10 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο) και του Τσαρμπόπουλου (ροκάνιζε τον χρόνο και μοίραζε ασσίστ) , έγειρε την ζυγαριά πρός την ομάδα μας τελειώνοντας το δεκάλεπτο με σκόρ 21-11. Στα αξοσημείωτα να αναφερθεί ότι ο πρώτος σκόρερ της Κρήνης Δημόπουλος έπαιζε με πόνους στη μέση και η συμμετοχή του πρίν την έναρξη ήταν αμφίβολη. Εκτός αποστολής βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο άτυχος για την φετινή σεζόν Χρυσανθακόπουλος ο όποιος ταλαιπωρείται από ίωση. Η διοίκηση και ο προπονητής της Κρήνης ικανοποιημένοι από την νίκη , μοίραζαν συγχαρητήρια στους παίκτες και μέσω του blog ευχαριστούν τον κόσμο για την στήριξη και την συμμετοχή τους σε αυτήν τη σπουδαία νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 12-16 , 20-21 , 14-11 , 21-11.

ΚΡΗΝΗ(Παπαδημητρίου): Δημόπουλος 18(1) , Χριστοδούλου 14(2) , Παπαρίζος 12 , Τσαρμπόπουλος 11(1) , Παναγιωταρόπουλος 5 , Αλεξόπουλος 5(1) , Χαιριστανίδης 2 , Λιβιεράτος , Τσαγγαράς , Αραβαντινός.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ(Μιχαηλίδης): Λιούρδης 24(3) , Παναγόπουλος 13(3) , Παππάς 9 , Γατσούλης 6(2) , Σταυρόπουλος 3(1) , Αναγνωστόπουλος 2 , Καντάς 2 , Κάτσης , Ανέστης , Ρουμελιώτης , Σακελλαρόπουλος.

Διαιτητές αγώνα: Δημόπουλος , Θεοδωρόπουλος.

Τα αποτελέσματα

Ζάκυνθος-Αχιλλέας  82-59
Νίκη-Ε.Α.Π.  73-68
Γλαύκος-Πυρσός 69-48
Αγυιά-Προμηθέας  44-78
Α.Ε.Λεχαινών-Αχαγιά 53-59
Ακράτα-Πανηλειακός  50-44
Κρήνη-Παναχαϊκή  67-59

Επόμενη αγωνιστική

Λεχαινά- Ζάκυνθος
Αχιλλέας -Νίκη
Προμηθέας - Κρήνη
Πανηλειακός -Αγυιά
Αχαγιά - Παναχαϊκή
Ε.Α.Π.-  Γλαύκος
Πυρσός -Ακράτα

2 σχόλια:

  1. η ομάδα σε αυτόν τον αγώνα δεν έπαιξε μπάσκετ... έπαιξε ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!!!με Μ κεφαλαίο!ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπαθια τον παικτών ξέροντας κάτω από ποιες συνθήκες προπονούνται και αγωνίζονται....και πιστεύω ότι θα το αποδείξει έμπρακτα και στα επόμενα παιχνίδια...ΚΡΗΝΗ ΓΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τηλέμαχε η ομάδα φέτος έκανε την υπέρβαση.Το καλό είναι ότι φέτος εκτός από νίκες κερδίζει και τον κόσμο της που τον έχει ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή