MENU

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΝΕΑ ΑΠΟ Α1 ΕΣΚΑ-Η

MVP 19ης αγωνιστικής : Σίψας Φώτης.
Ο Σίψας πέτυχε ρεκόρ πόντων για τη φετινή σαιζόν, αφού σκόραρε 36 πόντους και έσπασε το ρεκόρ πόντων στη φετινή Α1 ΕΣΚΑ-Η. Ο πολύπειρος σούτινγκ γκάρντ οδήγησε την ομάδα του στη μεγάλη νίκη επί του Πυρσού και πέτυχε τους 36 πόντους από τους 76 συνολικά των «κοκκινόμαυρων».

Ο σκόρερ της 19ης: Σίψας (Νίκη) με 36 πόντους
Η καλύτερη επίθεση (19η): ΑΓΕΖ με 82 πόντους
Η καλύτερη άμυνα (19η): Πανηλειακός με 39 πόντους (δέχθηκε από Γλαύκο)
Ο τριποντέρ (19η): Αλεξόπουλος (ΚΡΗΝΗ), Αρβανίτης (ΗΦΑΙΣΤΟΣ), Στεφανίδης (ΑΕΛ), Διζές (ΕΑΠ) από 3 τρίποντα

Το αποτέλεσμα: Αχαγιά 82-Κρήνη 97 61-49 (Οι γηπεδούχοι πήραν τη διαφορά από την ήττα του 1ου γύρου και βλέπουν πλέον καλό πλασάρισμα στην πρώτη 8άδα της κατάταξης).
Η ατυχία: Η έλλειψη του Παπαρίζου της Κρήνης στοίχισε στη ρακέτα της ομάδας του Ανδρέα Παπαδημητρίου, που δέχθηκε αρκετούς πόντους, μέσω των δεύτερων επιθέσεων της Αχαγιάς 82.
Το γεγονός: Τι και αν απουσίαζαν οι Ρέλλας, Βασιλείου και Παπανικολάου; Ο Σίψας «έκοβε», οι Χατζής και Χουλιάρας «έραβαν» και η Νίκη Προαστείου απέχει μόλις 2 βαθμούς από την πρωτοπόρο ΑΓΕΖ.
Η απογοήτευση: Ο Γλαύκος πέτυχε μόλις 39 πόντους επί του Πανηλειακού και ο μόνος που ξέφυγε από τη γενική μετριότητα ήταν ο Χαρτάς ( ο μόνος με διψήφιο αριθμό πόντων)
Ο κρίσιμος: Μιχάλης Δελάρτας. Πέτυχε κρίσιμα καλάθια, όταν η Κρήνη προσπαθούσε να ανατρέψει τα δεδομένα και χάρισε ουσιαστικά την πολυπόθητη νίκη στην Αχαγιά.
Ο ανεβασμένος: Τάσος Ρουμελιώτης. Από τότε που επέστρεψε για λογαριασμό της Παναχαϊκής πραγματοποιεί μεστές εμφανίσεις και κρίνεται απαραίτητος για το σύνολο του Γιώργου Μιχαηλίδη. Κόντρα στην Αγυιά σημείωσε 18 πόντους

Η 5άδα της 19ης:
1 Δελάρτας (ΑΧΑΓΙΑ)
2 Σίψας (ΝΙΚΗ)
3 Μενούνος (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ)
4 Ρουμελιώτης (ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ)
5 Καραγιάννης (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ)
Η αλλαγή: Κιούφης (ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου