MENU

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Α.Σ.ΚΡΗΝΗ'97 Vs Α.Ο.ΑΚΡΑΤΑ 69-51

 Το είπαν και το έκαναν οι παίκτες της ομάδας μας ότι η διαφορά στο πρώτο παιχνίδι ήταν πλασματική και ότι μπορούσαν σήμερα να πάρουν την νίκη.Πρίν το τζάμπολ το παιχνίδι ήταν ντέρμπι αλλά αγωνιστικά οι παίκτες μας το έκαναν να φαίνεται εύκολη υπόθεση. Το στήσιμο της ομάδας ήταν εξαιρετικό από τον Ανδρέα Παπαδημητρίου και από την στατιστική φαίνεται ότι οι παίκτες είχαν ρόλους μέσα στο παιχνίδι. Η Ακράτα έπαιξε άμυνα ζώνης στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με αποτέλεσμα να μένουν ελεύθερα σούτ στους παίκτες μας. Τα σούτ ήταν εύστοχα , η διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο εκτοξεύτηκε στους 15 πόντους και μετά με σωστή διαχείριση , διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.Η διαιτησία των Δαρλαμήτσο , Καρακάση ήταν καλή , κάτι το οποίο ικανοποίησε τους διοικούντες και απέδειξε ότι η κακή διαιτησία με την Νίκη ήταν μια κακή παρένθεση.
 Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δριμάλας Αθανάσιος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση , η δουλειά των αθλητών σε συνεργασία με τον τεχνικό της ομάδας αποδίδει καρπούς.Ο στόχος της ομάδας μας πλέον αλλάζει βάση της βαθμολογικής μας θέσης και δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από την είσοδό μας στα πλέι όφ. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράστασή του και ελπίζουμε να τους ικανοποιήσουμε με τις εμφανίσεις μας.   

Τα δεκάλεπτα : 15-13 , 23-10 , 10-16 , 21-12.
Διαιτητές αγώνα : Δαρλαμήτσος , Καρακάσης

ΚΡΗΝΗ (Παπαδημητρίου) : Δημόπουλος 25(3) , Χρυσανθακόπουλος 13(1) (5 επιθετικά ριμπάουντ) , Αλεξόπουλος 9(1) , Τσαρμπόπουλος 7 (1) (5 ασίστ) , Παναγιωταρόπουλος 5(1) , Χριστοδούλου 4 (4 ασίστ) , Παπαρίζος 4 (10 ριμπάουντ) , Λιβιεράτος 2 , Αραβαντινός , Τσαγγαράς.

ΑΚΡΑΤΑ (Σάλλης) : Οικονομόπουλος 17(1) , Ζίζιλας 13 , Πολυδέρας 9 , Μάλλης 8 , Βασιλάτος 2 , Μπιτσάκος 2 , Κουμπέτσος , Αναστασόπουλος , Βασιλακόπουλος , Ρουμελιώτης , Μανωλόπουλος.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια
 Πανηλειακός-Ζάκυνθος  64-51
Κρήνη-Ακράτα   69-51
Αχαγιά-Αγυιά   67-59  
Προμηθέας-Νίκη  86-75
Παναχαϊκή-Γλαύκος   72-50
Πυρσός-Α.Ε.Λ.  76-59 
Ε.Α.Π.-Αχιλλέας  34-64

Επόμενη αγωνιστική

Ζάκυνθος -Πυρσός
Αχιλλέας -Αχαγιά
Νίκη -Πανηλειακός
Ακράτα -Παναχαϊκή
Α.Ε.Λ. - Ε.Α.Π.
Αγυιά - Κρήνη
Γλαύκος- Προμηθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου